1. Pályakorrekciós tanácsadás felnőtteknek

Pályamódosítás előtt álló felnőtteknek kínálunk olyan pályaorientációs szolgáltatást, amelynek célja kijelölni olyan szakmai irányokat, amelyekhez átbeszéljük az egyének átvihető képességeit, érdeklődési irányait, meglévő munkaerőpiaci tapasztalatait és ha szükséges, ezekhez képzési irányokat határozunk meg. Ez egyéni tanácsadás keretében zajlik, általában 3×1 órában, személyesen, vagy online.

  • Munkaerőpiaci és kompetenciafejlesztő tréningek felnőtteknek

Célcsoportunk a munkaerőpiaci tréning esetében az adott felnőttképzésre jelentkezők. Jellemzően a képzés első napján 5 órás időtartamban tartjuk. A cél egymás megismerése, a tanulásra való ráhangolódás és a tanulási motiváció növelése. Fontosnak tartjuk az elköteleződés kialakulását a választott szakmai tanulmányok iránt.

Kompetenciafejlesztő tréningeket 8-16 órában kínálunk. Van egy általános tematikánk, amit heterogén csoportoknak fejlesztettünk ki. Homogén csoportoknak, például cégeknek személyre szabottan állítjuk össze. Jelenlegi akkreditált tréningkatalógusunk témakörei:

  • Konfliktuskezelési tréning
  • Csapatépítő tréning
  • Kommunikációs tréning
  • Prezentációs tréning

Munkaerőpiaci értéket növelő 40 órás számítógépkezelő tanfolyamokat szervezünk felnőtteknek és cégeknek egyaránt. Ugyanilyen céllal és célcsoportoknak pedig 60-120 órás angol nyelvtanfolyamot. Ebben a pontban szereplő szolgáltatások önköltségesek.

Konfár Mónika

Senior pályaorientációs tanácsadó