Várakozásainkat felülmúlta Pályaorientációs továbbképzésünk a pilot csapattal

32 órás gyakorlatorientált képzési programot állítottunk össze általános iskolai pedagógusok számára pályaorientáció témakörében és egyben készítettünk elő akkreditációra.

A Digitális Közösségi Alkotóműhelyünkben augusztus 25-26.-án tartottuk meg az első csoport számára a tréning módszerekkel kidolgozott program elméleti részét 10 vállalkozó szellemű pedagógusnak. Ők a saját iskoláikban fogják megtartani a továbbtanulásra fókuszáló foglalkozásokat a saját 7-8. osztályos diákjaik számára. Az első lépéseket még a centrum szakmai felügyeletével teszik majd meg. Visszajelelzésekből az derült ki, hogy kezdeményezésünk hiánypótló, a program élményorientált és energizáló.

Hálásak vagyunk a Váci Tankerületi Központ vezetése és hat iskolája igazgatóinak, pedagógusainak – Váci Földváry Károly-, Tahitótfalui Pollack Mihály-, Váchartyáni Apáczai-Csere János-, Zebegényi Szőnyi István-, Püspökhatvani Bene József- és a Sződligeti Gárdonyi Géza Általános Iskola – bizalmukért, hogy bekapcsolódtak kezdeményezésünkbe.

Fotógaléria az eseményről:

Fotók: Csontos András Gyula

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük