DKA terem átadási ünnepség

A Váci napló oldala az ünnepségről

Részlet a Váci Naplóból

A VEKOP–8.6.3-16-2017-00008 azonosítószámú, „ A szakképzési intézményrendszer átfogó fejlesztése” című projekt keretében a Váci Szakképzési Centrumban kialakításra került egy Digitális Közösségi Alkotóműhely, amelyben biztosítjuk diákjaink számára a különböző szabad foglalkozásokon történő részvétel lehetőségét.

A Digitális Közösségi Alkotóműhely elektronika, 3D-nyomtatás, robotépítés, lézervágás, CNC-megmunkálás, varrás, fa- és fémmegmunkálás területeken nyújt lehetőséget az alkotásra, kísérletezésre, egyidejűleg 20-25 fő tanuló részére.
Az Alkotóműhely működtetésének további célja a fiatalok szakmaválasztásának népszerűsítése és egyben a tudatos pályaválasztási döntés elősegítése, a tanulási motiváció növelése, ezáltal az iskolai lemorzsolódás csökkentése. A projekt az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával valósult meg, a DKA-terem hivatalos megnyitójára 2020.10.21-én került sor. További információk a DKA teremről »»

 

Galéria a megnyitóról:

 

DKA terem, tanuló ül a számítógép előtt Oktató tanár az asztalos tanműhelyben deszkát csiszol Click Here DKA terem, oktató magyaráz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük