VEKOP-7.3.6-17-2018-00006 – A tanulók tanulási folyamatának egyénre szabott támogatása a magasabb szintű szakmai teljesítmény elérése érdekében Gödöllőn

A projekt célja elsősorban a középfokú végzettséget megszerző hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű tanulók számának és arányának növelése, továbbá a felsőoktatásba vezető út megerősítése, mely hozzájárul a végzettség nélküli iskolaelhagyás csökkentéséhez, a hátrányos helyzetű tanulók végzettségi szintjének növeléséhez, a felsőfokú, vagy annak megfelelő végzettséggel rendelkezők arányának növeléséhez.

Hátrányos helyzetű, és /vagy rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő tanulók 15 éves kortól (gimnázium, szakgimnázium, szakközépiskola tanulói, valamint kollégiumi jogviszonnyal rendelkező tanulók), valamint a program keretében a célcsoporttal foglalkozó pedagógusok, mentorok, (szükség szerinti) szakemberek, a bevont tanulók szülei. A fenti tanulócsoport integrációja érdekében az intézmény többi tanulója.

A VSZC Madách Imre Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma 25 tanulót és 20 pedagógust von be a pályázat időtartama alatt mentorálásba, egyéni fejlesztésbe, továbbképzésekbe.

A projekt megvalósítási ideje: 2019. április 1. – 2021. november 30. (32 hónap)

A megvalósítás költsége: 30 000 000 Ft

Megvalósítás helyszíne: VSZC Madách Imre Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, Gödöllő

Támogatás mértéke: 100%

Kedvezményezett: Váci Szakképzési Centrum

Széchenyi terv - EU pályázat infoblokk kép

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük