Új helyen a VSZC.HU

A www.vszc.hu az IKK által előírt tárhelyen fut tovább, ez a régi változat pedig archívumként marad fenn. Ezen az oldalon már nem lesznek új tartalmak és a szakmákra sem lehet jelentkezni.
A szakmákra való jelentkezések a vszc.hu oldalon történik, az előjelentkezés -gombra kattintva. Az archívum még bizonytalan ideig fennmarad, majd végleg törlődik.

Felvételi információ a VSZC Lányi Ferenc iskolába jelentkezők számára

A pályaalkalmassági elbeszélgetés és a felvételi módja.

Két iskolánk is a legjobbak között az IKK listáján!

A Boronkay lett az ország legjobb technikuma, míg az I. Géza a 11. helyezést érte el az IKK 2023-as listáján. Gratulálunk!

Váci SZC Petzelt József Technikum és Szakképző Iskola sikerek a X. Illéssy Gasztro Kupán!

Egy arany, négy ezüst, két bronz és egy különdíj a 2022. december 10-én Kisújszálláson lezajlott X. Illéssy Gasztrokupán!

Alapápolási munkatárs

Ajánlott mindazok számára, akik szívesen foglalkoznának betegek ápolásával, gyógykezelésével.

Épület- és szerkezetlakatos

Ajánlott minden fiatal számára, aki kreatív ágazatban szeretne elhelyezkedni, összetett szerkezeteket alkotni, szerelni és szerszámokkal dolgozni.

Összes képzésünk a 2023-2024-es tanévben

Összes képzésünk, technikumi, szakképző iskolai, gimnáziumi képzéseink iskolánként, bélyegképekkel, áttekinthetően rendezve, közvetlen linkekkel a képzések leírásához.

Képzéskereső táblázat a 2023-2024-es tanévre

Az alábbi táblázat a Váci Szakképzési Centrum iskoláinak a képzéseit tartalmazza. Kezdjen el írni a keresőmezőbe és a táblázat automatikusan szűri a találatokat.
MORE NEWS  
Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük