Töröknap: videó és élménybeszámolók

2022. február 24-én tartottuk meg a Centrum Országnapok eseménysorozatának második rendezvényét, amelynek központi témája Törökország volt, és amelyen mind a hét iskolánk részt vett.

Nyikonyuk Gergő videós összefoglalója:

“A töröknap számomra egy óriási élmény, egyben egy nagy buli volt! A programokkal teljes mértékben meg voltam elégedve, külön örülök, hogy új embereket ismerhettem meg. A csapatommal nagyon élveztem a feladatokat, és tudásunk szerint cselekedtünk. Úgy érzem, mindent kihoztunk magunkból. Köszönöm, hogy részt vehettem, szerintem a töröknap mindenkinek egy szép emlék marad!”

Mokrán Dorina Stella – Váci SZC Király Endre Technikum és Szakképző Iskola

„Nagyon jó volt. Sokat lehetett közben is tanulni.”

Váci SZC Madách Imre Technikum és Szakképző Iskola
Izmir – festmények újraalkotása
Ebru

„A töröknapot nagyon élveztem, nagyon tetszett, hogy volt benne egy kis történeti szál és nagyon érdekes és kreatív feladatok voltak. Sok új embert ismertem meg, akikkel zökkenőmentes volt a csapatmunka és nagyon jól éreztük magunkat. Köszönöm, hogy részt vehettem rajta!”

Lovas Dominik – Váci SZC Király Endre Technikum és Szakképző Iskola

„Nagyon jól meg voltak csinálva programok, és nagyok jól éreztem magam ezen a törökországi napon, remélem, hogy mehetek máskor is. 🙂”

Váci SZC Madách Imre Technikum és Szakképző Iskola

„A töröknapi verseny teljesen más felépítésű volt, mint az Olasznap. Rendkívül érdekes és nagyon jól felépített kreatív feladatok voltak. A csapatomra nagyon büszke vagyok, nagyon jól éreztük magunkat és megtaláltuk az összhangot annak ellenére, hogy több iskolából jöttünk. Köszönöm, hogy ismét részt vehettem!”

Török Fruzsina – Váci SZC Király Endre Technikum és Szakképző Iskola

„Elsőre azt hittem, hogy a szokásos verseny lesz kérdőívvel és hasonló, úgymond’ unalmasabb délelőtt fog következni, erre már mikor megérkeztünk, remek hangulat fogadott, a csapattársaimmal nagyon jól kijöttem, a reggeli finom volt, a programok élménydúsak és nagyszerű hangulat!”

Váci SZC Madách Imre Technikum és Szakképző Iskola
Ebru
A nagynéni hátrahagyott iratai

„A töröknapi verseny egy élmény volt számomra és nagyon örülök, hogy részt vehettem benne. Sok új embert ismertem meg, akikkel sokat nevettünk, törtük a fejünket a játékokban, de végül mindig a legjobbat hoztuk ki magunkból.”

Bartucz Jázmin – Váci SZC Király Endre Technikum és Szakképző Iskola

“Nagyon jól éreztem magam a versenyen. A feladatok izgalmasak és érdekesek voltak. Az ételek finomak és ízletesek voltak. A csapat elosztási ötlet nagyon tetszett, új embereket ismertem meg. Nagyon segítőkészek voltak a szervezők és segítőik. Várom a következő alkalmat!” 

Porkoláb Ádám – Váci SZC Petzelt József Technikum és Szakképző Iskola
Utcatérkép összerakása

1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük